FRI FRAGT I DK OVER 499,- DK LEVERING 1-3 HVERDAGE 30 DAGES RETURRET

Nyheder

GRY FAGER - ude med ny kollektion

Little People - Meadow - Horizon

Nye navne som vi skal lære at kende fra Gry Fagers hånd. Hendes nye kollektion har været længe undervejs, men nu er den her og man kan da ikke andet end at knuselske den allerede.

Gry Fager har sit værksted på Kronborg hvorfra hun både designer, dekorerer og holder workshops. Gry har indrettet sig på ægte kunsthåndværker maner - lidt rod, charme og masser af design ideer på vægge og på borde.  

Little People

  

Gry Fager har lavet en sjov, glad og humoristisk kollektion af kopper som hun har valgt at kalde Little People og indeholder 6 individueller print. Drik din kaffe fra en af de dekorative kopper - man kan ikke andet end at få et lille smil på læben.
Kopperne er også enormt søde med en lille plante i.


Meadow
Korssting er en del af den danske håndværks tradition og noget som ofte relatere sig til en i familien. Mange lære håndværket fra en fra en utrolig tålmodig Mormor eller Farmor - eller fra en endnu mere tålmodig håndarbejds lære. Gry fager har længe været kendt for sine korssting motiver og her i Meadow fører hun det videre i en smuk grøn stil.

Horizon
Korssting kollektionen er dekoreret med transfer print. Denne teknik er for det mest assosieret med papir dekoration og muliggører at man kan dekorere på sit porcelæn med stort set ethvert mønster og farver. 
Den rene linje i Horizon har et moderne look samtidig med at man kan ane Gry Fagers traditionelle korssting mønstre.

Se hele GRY FAGERs kollektion HER 

;