FRI FRAGT I DK OVER 499,- DK LEVERING 1-3 HVERDAGE 30 DAGES RETURRET

Nyheder

TØRN LIVING - Fokus på skandinavisk enkelthed

Helene Nøhr startede Tørn Living i december 2016. Hun laver plakatkunst i en let, nordisk stil med en æstetik, der er præget af enkelhed og sarte, støvede nuancer. Siden sin lancering har hun haft sine print udstillet hos bla. PEJ Gruppen og har lige sendt nye smukke notesbøger og Weekly Planner på markedet.

 

Inspirationen til værkerne kommer fra filmvidenskaben, som også er Helenes uddannelses mæssige baggrund. Derfor arbejder Helene med motiverne som bevægelse og ikke som statiske.

”Når man hænger et værk op, og andre kigger på det, så gør de jo noget nyt med det selv – de forholder sig til det, ser det på deres måde og laver egne tolkninger. Jeg har ofte oplevet, at folk ser noget fuldstændig andet, end jeg selv gør,” siger hun og fortsætter:

”Især i de abstrakte akvareller ser folk noget vidt forskelligt – en fugl, en petriskål eller en pipette – det er altid virkelig interessant at høre, hvad andre synes.”

                                                                                                                        /Helene Nøhr

 Alle Tørn Livings plakater er designet og produceret i Danmark. Plakaterne er trykt på et Svanemærket og FSC-certificeret trykkeri for et renere miljø og et sundere arbejdsmiljø. Dette indebærer blandt andet, at der kun bruges vandbaserede trykfarver og miljøvenligt papir til plakaterne.

Se hele TØRN LIVING kollektionen her LINK

;