FRI FRAGT I DK OVER 499,- DK LEVERING 1-3 HVERDAGE 30 DAGES RETURRET

Nyheder

Via Cph - Klassisk, bæredygtigt og dansk produceret

Via CPH - også kendt som VIA Copenhagen - tilbyder idag møbler i klassisk design og godt håndværk, som er designet og produceret i Danmark - nærmere betegnet Præstø.

DESIGNPROCESSEN

Her starter det hele med en tanke, et nyt materiale eller et uopdaget behov. Via Cph bestræber sig på at designe møbler, der går igennem den følelsesmæssige forbindelse imellem et materielt objekt og det menneskelige sind. Ved at tænke ud af boksen skaber de designløsninger, der er innovative, alsidige og tidløse.

PRODUKTION

Via Cph´s produktionsmetoder er baseret på kontraster - mand vs. maskine, traditionelt håndværk vs. moderne CNC computerfræsning mv. 
For dem indeholder historien om et møbel også historien om den person eller de personer, der har lavet det. Det er vigtigt at vide, at deres dygtige tømrere sætter meget kærlighed og hårdt arbejde ind i hvert produkt.


Deres tømrerarbejdere har mange forskellige maskiner, hver specialiseret til at gøre visse job til perfektion. Når et produkt kræver andre specialmaskiner, har Via Cph altid til  det mål at bruge lokale danske underleverandører. Hvilket også er med til at sikre de danske arbejdspladser.

VORES PLANET vs. FORBRUG 

Produkter generelt har stor indflydelse på vores planet - en indvirkning, der primært er drevet af overforbrug. Via Cph opfordre og tilskynder til bevidst forbrug indirekte gennem teknologi og valget af en mager produktion.

I de fleste dele af verden er der bestemmelser for træer og andre materialer, vi bruger til fremstilling af møbler. Det er næsten umuligt at bestille træ, der ikke er FSC-certificeret, og det er en meget positiv udvikling. Via Cph ønsker at tage bæredygtighed til det næste niveau og lave møbler, som både fysisk og følelsesmæssigt varer ved.

  Via Cph kalder det bæredygtighed 2.0.


For VIA CPH giver det mening at dansk design er produceret her i Danmark, da de besidder mængder af viden indenfor faget og hører til blandt verdens bedste. Det giver det bedste resultatet og sikre kvalitets produkter - også i fremtiden.

;