Fragt & Levering

Levering
Corfixen tilstræber altid hurtig levering til Danmark såvel som til hele verdenen. Ordrer med leveringsadresse til Danmark sendes med Post Danmark. Ordrer med leveringsadresse i udlandet sendes med UPS. Så snart ordren er sendt fremsendes pakkenummer på e-mail. Ved ordrer med leveringsadresse uden for EU fratrækkes den danske moms med det samme. Corfixen er ikke ansvarlig for betaling af told og moms i import land. Fragtprisen fremgår af ordregodkendelsen inden du betaler.

Afhentning
Vælger du at afhente din ordre hos Corfixen på Rolighedsvej pålægges der ingen fragt. Ordren vil være klar til afhentning når du modtager en ny email med bekræftelse på afhentning. Medbring gerne en kopi af denne email ved afhentning. ID skal vises ved afhentning. Hvis varen er behæftet med fejl, eller der er fejl i leverancen, betaler Corfixen returporto ved at fremsende en returseddel. Corfixen tilbyder 30-dages returret, så hvis du fortryder dit køb kan du sende varen retur, dog betaler du selv returportoen. Alle varer købt på butikcorfixen.dk kan desuden byttes i vores fysiske forretning mod forevisning af faktura. 

Leveringstid
Din ordre afsendes så hurtigt det er muligt for os og vi bestræber os på en leveringstid på 1-3 hverdage i Danmark og 5-10 dage i udlandet. Vi kan dog ikke give en 100% garanti, men du er altid meget velkommen til at kontakte os for præcis information om din ordre. Skulle der mod forventning opstå problemer vil vi naturligvis kontakte dig.